dr. Bálint Éva
reumatologus és fizioterápiás adjunktus
8000 Székesfehérvár, Seregélyesi u. 17
(Orvosok Háza)
Magánrendelés: kedd 17.00-19.00
Bejelentkezés:
06/22/513-611
06/30/4348-554
 
  Közélet  -  2017. 02. 03. 15:50  -  www.szekesfehervar.hu
Találkozók az Új Nemzedék Plusz Közösségi Térben
  
Az Új Nemzedék Plusz Közösségi Térben szerveznek interaktív előadásokat a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának tagjai az érdeklődő fiatalokkal. A találkozók témája a szerelem, a családtervezés, a szexualitás. Az első program február 6-án, hétfőn délután 14.00 órakor kezdődik.
Egy újszülöttnek minden vicc új – tartja a mondás. Az újabb nemzedékeknek is minden új: a tinédzser kor és a vele járó zűrzavar. Ezt a zűrzavart át kell élni mindenkinek, azonban sokkal könnyebb, ha valakivel megoszthatják, megbeszélhetik. Az Új Nemzedék Plusz Közösségi Tér kiválóan megfelel erre a célra. A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának tagjai itt találkoznak az érdeklődő fiatalokkal.
 
És mi az a téma, amire a hivatal szigorú neve ellenére bejönnek a középiskolások? Mi más lenne, mint a szerelem, családtervezés, szexualitás. Az évente megrendezett „Döntésünk a jövőnk” vetélkedő tanúsítja, hogy vannak még fehér foltok az ismeretekben, és ha valami, akkor ezek igazán izgatják a diákokat. (Meg persze a továbbtanulás és ezer más dolog is.)
 
A rendszeresnek szánt találkozóra első alkalommal 2017. február 6-án, hétfőn lesz 14 és 16 óra között az Új Nemzedék Plusz Közösségi Térben, ahol újszerű formában lesz téma lesz a család, a családtervezés, a fogamzásgátlás és sok egyéb izgalmas kérdés. A Népegészségügyi Főosztály ezennel felajánlja érdeklődő csoportok, osztályok számára hasonló foglalkozások tartását, és várnak mindenkit a hétfői program is!