dr. Bálint Éva
reumatologus és fizioterápiás adjunktus
8000 Székesfehérvár, Seregélyesi u. 17
(Orvosok Háza)
Magánrendelés: kedd 17.00-19.00
Bejelentkezés:
06/22/513-611
06/30/4348-554
 
 Orvosi ellátás - 2010. 02. 19.
A gyógyítás igazi fellegvára - interjú dr. Mohácsi Jánossal
 Dr. Mohácsi János mindig is a saját útját járta. És hogy ez az út a lehetséges utak legjobbika, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Béla úton alig egy éve átadott, hipermodern gépekkel felszerelt rendelőjében külföldi és magyar sportolók adják egymásnak a kilincset, gyors és teljes gyógyulást remélve. Orvoslásának híre szájról szájra terjed, s az egyébként halk szavú doktor végre úgy érzi: Székesfehérváron igazi otthonra, segítő orvostársakra talált.

A világon is ritkaságszámba menő hőtérképes rendszer is megtalálható Mohácsi doktor hipermodern székesfehérvári, Béla úti rendelőjében
  
- Az igazság az, hogy először pap akartam lenni, és az általános iskola után
Pannonhalmán szerettem volna tanulni, ám az osztályfőnököm titokban megmásította a jelentkezési lapomat, így kerültem a kalocsai Szent István Gimnázium biológia tagozatára, aminek oroszlánrésze volt abban, hogy aztán az orvosi pályát választottam _ emlékszik vissza jó szívvel a pályaválasztás döntő mozzanataira Mohácsi doktor, aki aztán az egyetemi évek alatt kezdett el a szegedi NB1-es csapatban futballozni. Ez pedig automatikusan magával hozta a napi két edzést, a hétvégi mérkőzéseket, s közben persze az egyetemi vizsgákra is keményen tanulni kellett.

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Gyógyszertárak

Hirdetés

Magánvérvétel

Egészségügy

Fogorvos